Waarom is een Aquapure voorfilter nodig?

Een Aquapure voorfilter is een ideale combinatie met een waterontharder. Door dit filter worden alle virussen, pesticiden, medicijnresten, zware metalen, bacteriën, kalk en andere stoffen tot in de kleinste molecuul uit het water gezuiverd. Tevens heeft het voorfilter een beschermde functie tegen stukjes kalk, roest, asbest of andere grotere deeltjes die mee kunnen komen uit de waterleiding.

Zitten deze stoffen echt in mijn leidingwater?

Wij gaan u geen angst aanpraten. Ook gaan wij hier geen gezondheidsrisico’s aan linken. Uit onderzoek door het RIVM is gebleken dat deze stoffen in erg lage concentraties voorkomen waardoor deze niet direct als schadelijk kunnen worden bestempeld. Echter zijn de gevolgen op lange termijn nog onbekend. De verwachting is dat het gebruik van geneesmiddelen in de toekomst toeneemt en hierdoor steeds vaker de veilige concentraties in leidingwater overschreden zullen worden. Wij leggen de keuze daarom bij u hier onderzoek naar te doen.

Hoe werkt het Aquapure voorfilter?

Het Aquapure filter bevat een speciale zilvercoating met koolstof die bacteriedodend en absorberend werkt. Het filter verbetert smaak, neutraliseert geur en verzamelt schadelijke stoffen. Het filter kan gemakkelijk aangesloten worden op de hoofdleiding achter uw watermeter en voor de waterontharder.

Tijdelijk gratis montage

Veel van onze klanten kopen het Aquapure voorfilter in combinatie met een waterontharder. Wij hebben een tijdelijke actie waarbij wij zonder meerprijs het Aquapure voorfilter gratis monteren. In totaal ben je dus € 199,- bovenop de aanschaf van je waterontharder kwijt. Dit is inclusief extra filter en volledige montage! Door de relatief kleine meerprijs kun je je drinkwater optimaal zuiveren tot in de kleinste molecuul met voor- en nafilter!

Dit is waarom jij voor ons kiest