Uniek retourbeleid van VTE.

Als waterontharderbedrijf in een markt met veel concurrentie is het belangrijk onderscheidend te zijn en een goede service en strategie te kiezen. Zodoende hebben wij besloten onze klanten zo goed mogelijk online te adviseren. Met de hedendaagse communicatietechnieken zoals mail, whatsapp en bellen vinden we het overbodig om nog verkopers langs potentiële klanten te sturen. Daarnaast proberen wij op alle vlakken een zo goed mogelijke service te verlenen. Zo ook op het gebied van tevredenheid.

Niet goed geld terug!

Daarom hebben wij de keuze gemaakt om alleen nog maar klanten te bedienen die absoluut tevreden zijn, zowel voor als na de aankoop van de waterontharder. Mocht je daarom twijfelen of een waterontharder wel de juiste aankoop is of mocht je twijfelen of zacht water ook jouw leven wel meer comfort geeft, dan hebben wij de oplossing! Vanaf het moment dat je de bestelling plaatst mag je deze bestelling gratis annuleren en retour sturen. Ook in geval van montage door onze monteur of door jezelf. Wij geven de mogelijkheid om 14 dagen na aankoop de ontharder terug te sturen met teruggave van het volledige aankoopbedrag. Alleen de kosten van de optionele montage en de gebruikte aansluitmaterialen krijgt u dan niet terug.

Gelukkig is dit slechts enkele keren voorgekomen. Bijvoorbeeld recentelijk toen een klant na de aankoop van de Aquapro Allround toch onverwachts haar huis verkocht. In haar nieuwe huis zat net een nieuwe waterontharder en de kopers wilden de ontharder vanwege budgetproblemen niet over nemen. Wij hebben toen zonder problemen het aankoopbedrag teruggestort.