De Aquapro Easy, het meterkast model waar echt alles op zit!

Wij durven hardop te zeggen dat deze waterontharder op ieder vlak gegarandeerd beter is dan alle andere merken verkrijgbaar in Nederland. De Aquapro Easy is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en veilige waterontharder. Dit model is gemaakt voor in de meterkast en bestaat uit twee units die los van elkaar worden geplaatst afhankelijk van de beschikbare ruimte. De Easy serie is verkrijgbaar in Small, Medium en Large met respectievelijk 7, 10 en 13 liter hars. Wij leggen je graag tot in detail uit waarom deze ontharder de beste keuze is! Let op; nu nog voor de huidige lage prijs!

Veelgestelde vragen Naar modellen

Waarom de Aquapro Easy voor jouw de beste keuze is! 

  1. Perfect te plaatsen in bijna iedere meterkast
  2. Extra koel water door dikke anti-condens hoezen
  3. Zeer gemakkelijke bediening door NL-talig kleurenbeeldscherm 
  4. Betrouwbaar ‘nat’ zoutbed
  5. Instelbare resthardheid
  6. Vakantiemodus (vers water tijdens vakantie)
  7. Ontsmettingsmodule tegen bacteriën
  8. Zeer onderhoudsvriendelijk
  9. Grote capaciteit 
  10. Nu tijdelijk nog met gratis montage (zomeractie 2023)

1. Past in bijna iedere meterkast!

Het lukt onze vakkundige monteurs om zelfs in de kleinste meterkast een Aquapro Easy te monteren. Onze monteurs overleggen altijd vooraf en werken zeer nauwkeurig.  

2. Extra koel water door dikke anti-condenshoezen

​Soms is de omgevingstemperatuur in de meterkast warmer dan de temperatuur van water. Als er dan koud leidingwater door de harscilinder stroomt, kan er condens ontstaan op de buitenkant van de harscilinder. Deze druppels kunnen op je de vloer terecht komen en zorgen dat alles in je meterkast vochtig wordt. De Aquapro Easy heeft geen last van omdat zowel het pekelreservoir als de harscilinder wordt geleverd met een speciale anti-condenshoes. Door deze dikke isolerende ‘jas’ komen condensproblemen amper meer voor. Daarnaast blijft het water extra koel en vers in de harscilinder.

3. Zeer gemakkelijke bediening door Nederlandstalig kleurenbeeldscherm

De Aquapro Easy heeft bijna als enige waterontharder een kleurenbeeldscherm met Nederlandstalig menu. Zowel de bediening als het aflezen van gegevens is hierdoor erg gemakkelijk. Ook heb je toegang tot veel gebruiksinformatie zoals huidige afname, tijd tot volgende regeneratie, hoeveelheid verbruikt water, aantal regeneraties, zoutverbruik etc.   

4.  Betrouwbaar ‘nat’ zoutbed

Een aantal fabrikanten zijn aan het experimenteren met een ‘droog’ zoutbed. Het hars wordt dan gereinigd met pekelwater waarin minder zout is opgelost. Het resultaat is minder zoutverbruik, maar tevens een minder gereinigd harsbed. Je hars is daardoor eerder verzadigd met kalk, waardoor de waterontharder weer veel eerder moet regenereren. De Aquapro Easy heeft een vertrouwd ‘nat’ zoutbed. Dit betekent dat de regeneratie altijd plaats vindt met maximaal verzadigd pekelwater. Dit zorgt voor een diepe betrouwbare reiniging van het harsfilter en de hoogste uitwisselingscapaciteit. 

5. Instelbare resthardheid

Bij Aquapro waterontharders kan de de resthardheid ingesteld worden tussen de 0° Dh en circa 5° Dh. Door een klein beetje kalk in je water te behouden kan worden geëxperimenteerd de smaak en de structuur van het water. Standaard staat hij afgesteld op 0° Dh. Het valt ons op dat mensen steeds de voorkeur geven aan een waterontharder die de mogelijkheid heeft om enkele graden hardheid te behouden.Wij vinden dit dus een onmisbare optie!

6. Vakantiemodus (vers water tijdens vakantie)

Onze Aquapro waterontharders hebben een slimme vakantiemodus waarmee je de begin en einddatum van je vakantie kunt instellen. Vanaf dan regenereert je waterontharder iedere twee dagen zonder zoutverbruik. Hierdoor is er geen kans meer op stilstaand water en maken bacteriën geen enkele kans meer. Het water zal hierdoor vers en veilig blijven zodat je bij terugkomst van vakantie zonder risico direct een glaasje lekker zacht water kunt drinken!

7. Ontsmettingsmodule tegen bacteriën 

De Aquapro modellen hebben ook nog een ontsmettingsmodule waarbij het hars en de cilinderwand worden gedesinfecteerd. Op natuurlijke wijze wordt er met het zout een klein beetje chloor aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de eerste bacterie direct wordt geneutraliseerd en een besmetting vroegtijdig in de kiem wordt gesmoord (letterlijk en figuurlijk!). Deze minimale hoeveelheid natuurlijk chloor maakt de ontharder automatisch aan, komt niet in contact met het drinkwater en is dus ook niet te proeven! Deze functie is trouwens gemakkelijk in en uit te schakelen via het menu.

In sommige landen is men bezig om waterontharders zonder ontsmettingsmodule te verbieden vanwege de gezondheidsrisico’s. Wij vinden dat een ontsmettingsmodule een onmisbaar onderdeel is op een moderne waterontharder.

8. Zeer onderhoudsvriendelijk

Aquapro waterontharders hebben zeer weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste is eenmaal per 2 jaar het zoutreservoir even schoonmaken en controleren of de binnenkomende waterhardheid niet is verandert. Dit zou je prima zelf kunnen, maar willen wij ook graag voor je uitvoeren. Je hoeft bij ons dan ook geen onderhoudscontract af te sluiten! 

Afb. de brede harscilinder
van
de Aquapro Easy  

9. Grote doorstromingscapaciteit

Aquapro Wateronthardes hebben een extra brede harscilinder zodat het water gemakkelijk door het toestel stroomt. Uit een recent onderzoek kwamen we als winnaar uit de bus als waterontharder met het minste drukverlies. Dus tijdens het douchen behoudt je de volle straal die je gewend bent!

Oke.. maar welk formaat heb ik nodig en wat is de volgende stap?

De hieronder afgebeelde modellen zijn hetzelfde, maar verschillen in harsinhoud. Kies aan de hand van het aantal personen het juiste model uit en ga verder!

Waterontharder Aquapro Easy Small (1-3 personen)

Koop nu
Waterontharder Aquapro Easy Medium (2-5 personen)

Koop nu
Waterontharder Aquapro Easy Large (2-7 personen)

Koop nu

Twijfel je nog?

Dan heb je ongetwijfeld de keuzehulp nog niet doorlopen! Via onderstaande knop weet je na 4 vragen welke waterontharder het meest geschikt is in jouw situatie!