Wij richten ons op de verkoop van waterontharders en drukverhogers aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds 2018 zijn wij gevestigd in een bedrijfspand het Gangboord 10A te Drachten. Hier is een showroom aanwezig en adviseren wij je graag over over waterontharders en aanverwante producten.

Je zou ons een jong bedrijf (start 2016) kunnen noemen, toch is er flink wat ervaring aanwezig is in ons team! 

Gespecialiseerd waterontharderbedrijf met vriendelijke informatieservice en ervaren montageteam

​De meeste waterontharderbedrijven werken met adviseurs bij de klant thuis. Wij hebben deze werkwijze ook lange tijd gehanteerd maar zijn hier uiteindelijk mee gestopt. Vanaf 2018 opereren wij hoofdzakelijk online en hebben we de meeste bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Door de lage overhead, efficiënte werkwijze en heldere informatievoorziening kunnen wij onze klanten erg goed adviseren en tevens de prijzen aantrekkelijk houden. Hierdoor is het overbodig geworden om vooraf een technisch werkbezoek te doen.   

Natuurlijk koopt niet iedereen zomaar online. Ons enthousiaste klantenservice team staat daarom altijd voor je klaar om je volledig en eerlijk te informeren. Tevens gaan we met behulp van foto’s dieper in op je technische situatie waardoor wij altijd een vaste prijs kunnen garanderen zonder kans op meerprijs! Het risico ligt altijd bij ons. Mocht blijken dat na aankoop de waterontharder toch niet past, dan ben je ons geen kosten verschuldigd en storten we het gehele aankoopbedrag terug. Ook hoef je je hierdoor niet bezwaard te voelen. Gelukkig gebeurt dit vrijwel nooit en hebben we altijd een passende oplossing. De creativiteit en het doorzettingsvermogen van onze monteurs speelt hier zeker een grote rol in!

Wij onderscheiden ons met een eerlijk advies, uitstekende service en uitsluitend gebruik van A-merken 

Wij bieden: 

 • Officiële importeur van Pedrollo drukverhogers (Italië)
 • Officiële importeur van Aquapro-watersofteners 
 • Dealerlicentie Noord van DAB pumps
 • Sterkin Erkende installatiemonteurs
 • 24/7 te bereikbaar via de bedrijfsapp; (dus ook s ‘avonds direct antwoord)
 • onbeperkt technisch advies, ook bij zelfmontage
 • onbeperkt telefonisch advies tijdens aankooptraject
 • Unieke keuzehulp om je te orienteren 
 • alleen tevreden klanten (niet-goed-geld-terug)
 • totaalpakket bij zelfmontage
 • zeer nette afwerking/oplevering door ervaren en vakkundige monteurs
 • na bestelling de volgende dag in huis
 • montage binnen 4 weken gegarandeerd
 • waar mogelijk; Kiwa gekeurd aansluitmateriaal

Wij geloven in een open en eerlijk advies. Dus ook de nadelen van bepaalde producten worden eerlijk benoemd. Wij beloven je geen 20 jaar volledige ALL-IN garantie wat stiekem verpakt is in een verplicht duur onderhoudsabonnement. Bij ons geen garantie die vervalt als je een ander merk zout hebt gebruikt. Wij bieden een normale fabrieksgarantie van 5 jaar vergelijkbaar met alle andere elektrische apparaten.   

Door de aanwezigheid van ervaren medewerkers uit de industriële waterbehandeling kunnen wij je voorzien van een uitgebreid technisch advies over alle waterontharders op de Nederlandse markt. Geen vraag is ons te gek.

Zelf monteren of laten monteren, beide is mogelijk! In heel Nederland

Door de handige aansluitinformatie en bijgeleverde handleiding lukt het veel van onze klanten om de ontharder zelf te installeren. Daarnaast is er een 24/7 hulpchat aanwezig. Mocht je de montage toch liever overlaten aan een vakkundige monteur dan bieden we ook de optie om de waterontharder professioneel te installeren bij u thuis. Woon je in het zuiden of het westen? Geen probleem. Wij hebben inmiddels 9 monteurs in dienst die dagelijks overal in Nederland worden ingepland. Daarnaast werken wij samen met een groot erkend installatiebedrijf die inspringt als de wachttijd oploopt. Wij garanderen daarom een vakkundig en volledige montage binnen kort tijdsbestek tegen een vast montagetarief van € 249,- 

Het begint bij de keuzehulp

Via onze website en keuzehulp proberen wij je zo goed mogelijk te helpen inzicht te krijgen in de wereld van waterontharders. Alleen met genoeg informatie kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden. Wij willen je daarom vragen de onderstaande keuzehulp door te lopen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag!

Keuzehulp

Onze monteurs

Teamfoto monteurs 2018 met Erik, Ivo Jaap en Hendrik en Almar. Inmiddels zijn Gerhard, Wildrik, Johan en Siebolt, Wilco, Stefan en Evert ook werkzaam als fulltime waterontharder monteur bij VTE Waterontharders.