Wij richten ons op de verkoop van ontkalkingsapparatuur aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds maart 2018 zijn wij gevestigd in een bedrijfspand het Gangboord 10A te Drachten. Hier is een showroom aanwezig en adviseren wij je graag over over waterontharders en aanverwante producten.

Je zou ons een jong bedrijf (start 2016) kunnen noemen, toch is er flink wat ervaring aanwezig is in ons team! 

Online webwinkel met vriendelijke informatieservice

​Veel waterontharderbedrijven werken met verkopers die klanten bezoeken. Wij hebben deze werkwijze lange tijd gehanteerd maar hebben toch besloten hier mee te stoppen. Vanaf 2018 opereren wij hoofdzakelijk online en hebben we de meeste bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Door de lage overhead en efficiënte werkwijze kunnen we de prijzen laag houden en kunnen we de klant veel bieden.

Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die niet zomaar online kopen. De klantenservice medewerkers van het VTE team staan dan ook altijd voor je klaar om je volledig te begeleiden en helderheid te verschaffen in je technische situatie. Daarnaast ligt het risico altijd bij ons. Mocht blijken dat na aankoop de waterontharder toch niet past, dan ben je ons geen kosten verschuldigd en storten we het gehele aankoopbedrag terug.

Open en eerlijk verhaal en uitstekende service

Ieder bedrijf claimt een uitstekende service te bieden. Toch proberen wij dit te overtreffen door:

  • 24/7 te bereikbaar via de bedrijfsapp; (dus ook s’avonds direct antwoord)
  • onbeperkt technisch advies bij zelfmontage
  • onbeperkt telefonisch advies tijdens aankooptraject
  • alleen tevreden klanten (niet-goed-geld-terug)
  • totaalpakket bij zelfmontage
  • zeer nette afwerking/oplevering door ervaren en vakkundige monteurs
  • na bestelling de volgende dag in huis
  • montage binnen 2 weken

Wij willen altijd open en eerlijk zijn over onze producten, service en prijzen. Dus ook de nadelen van bepaalde producten worden eerlijk benoemd. Wij beloven je geen 20 jaar volledige all- in garantie die je vervolgens zelf betaald met een verplicht onderhoudsabonnement. Ook hoeft u niet perse ons huismerk zout te bestellen, omdat anders de garantie zou vervallen. Wij bieden je een normale fabrieksgarantie vergelijkbaar met alle andere apparaten. Door de aanwezigheid van ervaren medewerkers uit de waterbehandelingswereld kunnen wij je voorzien van een uitgebreid technisch advies over alle waterontharders op de Nederlandse markt. Geen vraag is ons te gek.

Zelf monteren of laten monteren, beide is mogelijk! In heel Nederland

Door de handige aansluitinformatie en bijgeleverde handleiding lukt het veel van onze klanten om de ontharder zelf te installeren. Daarnaast is er een 24/7 hulpchat aanwezig. Mocht je de montage toch liever overlaten aan een vakkundige monteur dan bieden we ook de optie om de waterontharder professioneel te installeren bij u thuis. Woon je in het zuiden van Nederland? Geen probleem. Wij werken samen met een erkend installatiebedrijf die alle waterontharders in het zuiden van het monteert. Wij plaatsen altijd snel en vakkundig tegen een vast tarief!

Het begint bij de keuzehulp

Via onze website en keuzehulp[ proberen wij je zo goed mogelijk te helpen inzicht te krijgen in de wereld van waterontharders. Alleen met genoeg informatie kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden. Wij willen je daarom vragen de onderstaande keuzehulp door te lopen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag!

Keuzehulp

Onze monteurs

Teamfoto 2018 met Erik, Ivo Jaap en Hendrik en Almar. Inmiddels zijn Gerhard, Wildrik, Johan en Siebolt werkzaam als monteur.