Uitslag keuzehulp; De Aquapro Allround Serie!

De Aquapro Allround, een van de weinige waterontharders waar echt alles op zit!

De Aquapro Allround is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en veilige waterontharder. Dit model is ontwikkeld voor open ruimtes omdat het pekelreservoir harscilinder in één behuizing zijn geplaatst. De ontharder is verkrijgbaar in Normal en Extra Large. Deze waterontharder heeft maar liefst drie opties bacterievorming te voorkomen en loopt daarmee voorop qua drinkwaterveiligheid.

Over deze serie

Hieronder nogmaals je gemaakte keuzestappen.

  1. een waterontharder met enkele cilinder
  2. elektrische waterontharder
  3. een geïntegreerd pekelreservoir 
  4. een betrouwbaar ‘nat’ zoutbed
  5. instelbare resthardheid
  6. drie maatregelen tegen bacteriegroei

Uniek door kleurenbeeldscherm en nederlandstalige bediening

De Aquapro Allround heeft één groot pluspunt die geen enkele andere waterontharder in Nederland heeft; een kleurenbeeldscherm met Nederlandstalig menu. Zowel de bediening als het aflezen van gegevens is hierdoor gemakkelijk.

Modulair opgebouwd

In de loop van de jaren hebben wij veel waterontharders meegemaakt onhandig waren opgebouwd. Als iets kapot ging, dan was dit niet los te vervangen en waren wij genoodzaakt om de gehele ontharder te vervangen onder garantie. Sinds wij in eigen beheer de Aquapro Allround hebben laten samenstellen bij een bekende Belgische waterontharderfabrikant was een uitgangspunt een compleet modulaire opbouw. Dit betekent dat onze monteur (of de handige klant )alle onderdelen los kunnen koppelen en vervangen. Het hars, de vlotter, de besturingsklep en nu zelfs het beeldscherm. Met alle reserve onderdelen op voorraad kunnen wij daarom een levensduur garanderen van wel 20 jaar!

Spatwaterbestendig door slimme schuifklep

​Veel waterontharders hebben een afneembaar deksel die niet altijd volledig afsluit. Hierdoor kan er stof of ongedierte in het pekelreservoir vallen. Tijdens het bijvullen van zout kunnen pekeldruppels opspatten waardoor het beeldscherm en de elektrische componenten beschadigd kunnen beschadigen.

De Allround is op alle vlakken goed doordacht en heeft een slim schuifsysteem. Het deksel van de zoutopening schuift naar achteren over het beeldscherm en de knoppen. Ook kan de Allround hierdoor dichter tegen de muur worden geplaatst en kan er ruimte worden bespaard.

Efficiënte waterontharder

Door de brede harscilinder stroomt het water gemakkelijk door de harskolom. Ook het interne pekelreservoir is groot, waardoor de Aquapro Allround genoeg pekelwater kan aanmaken voor een grondige harsreiniging. De verbruikscapaciteit van deze ontharder ligt hierdoor erg hoog en het zoutverbruik laag. Tevens hoef je niet vaak zout bij te vullen. Hieronder een technische doorsnede van de techniek!

Vakantiemodus

De vakantieregeling van de Allround is met één druk op de knop geactiveerd. Hierdoor zal er tijdens afwezigheid iedere twee dagen een regeneratie plaats vinden zonder zoutverbruik. Door deze verversing maken bacteriën geen kans en verbruik je niet onnodig zout.

Ontsmettingsmodule (chloormodule)

De Aquapro Allround heeft een ontsmettingsmodule waarbij het hars en de cilinderwand op natuurlijke wijze wordt gedesinfecteerd. Dit kleine beetje chloor zorgt ervoor dat deze eerste bacterie direct wordt geneutraliseerd. Hierdoor wordt een besmetting vroegtijdig in de kiem gesmoord (letterlijk en figuurlijk!) Het chloor wordt automatisch aangemaakt en komt niet in contact met het drinkwater. Deze module is in en uit te schakelen via het menu.

In sommige landen is men bezig om waterontharders zonder ontsmettingsmodule te verbieden vanwege de risico’s. Wij vinden dat een ontsmettingsmodule een onmisbaar onderdeel is van een moderne waterontharder.

Oke.. klinkt goed, maar wat kost de Aquapro Allround en wat is de volgende stap?

De hieronder afgebeelde modellen zijn hetzelfde, maar verschillen in harsinhoud. Ga naar de productpagina van het juiste model op basis van je waterverbruik of het aantal personen waarmee je samenwoont.

-14%
1.399,00 1.199,00
-18%

Twijfel je nog?

Dan heb je ongetwijfeld de keuzehulp nog niet doorlopen! Via onderstaande knop weet je na 5 vragen welke waterontharder het meest geschikt is in jouw situatie!