Uitslag keuzehulp; VTE Aquapro Easy Serie

De Aquapro Easy, één van de weinige waterontharders waar echt alles op zit!

De Aquapro Easy is een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en veilige waterontharder. Dit model is ontwikkeld voor in de meterkast omdat het pekelreservoir en de harscilinder los van elkaar kunnen worden geplaatst. De ontharder is verkrijgbaar in Small, Medium en Large. Deze waterontharder heeft maar liefst drie opties bacterievorming te voorkomen en loopt daarmee voorop qua drinkwaterveiligheid.

Over deze serie 

  1. een elektrische waterontharder
  2. een los pekelreservoir verkrijgbaar in rond en vierkant
  3. een betrouwbaar ‘nat’ zoutbed´
  4. instelbare resthardheid
  5. drie maatregelen tegen bacteriegroei

Perfect te plaatsen in bijna iedere meterkast!

Voorbeeld van een Aquapro Easy zeer vakkundig in de meterkast geplaatst!

Uniek bij de Aquapro Easy: anti-condenshoes

​Soms is de omgevingstemperatuur in meterkast warm. Als er dan koud leidingwater door de harscilinder stroomt kan er condens ontstaan op de buitenkant van de harscilinder. Dit kan de vloer kunnen druppelen.

Wij hebben hier een slimme oplossing voor ontwikkeld. De Easy serie worden geleverd inclusief speciale anti-condenshoes. Deze dikke isolerend ‘jas’ wordt om de harscilinder geplaatst waardoor condensproblemen zijn opgelost. Tevens blijft het water extra koel in de cilinder.

Kleurenbeeldscherm met nederlandstalige bediening

De Aquapro Easy heeft één groot pluspunt die geen enkele andere waterontharder in Nederland heeft; een kleurenbeeldscherm met Nederlandstalig menu. Zowel de bediening als het aflezen van gegevens is hierdoor gemakkelijk.

Vakantiemodus

De vakantieregeling van de Easy is met één druk op de knop geactiveerd. Hierdoor zal er tijdens afwezigheid iedere twee dagen een regeneratie plaats vinden zonder zoutverbruik. Door deze verversing maken bacteriën geen kans en verbruik je niet onnodig zout.

Ontsmettingsmodule (chloormodule)

De Aquapro Easy heeft een ontsmettingsmodule waarbij het hars en de cilinderwand op natuurlijke wijze wordt gedesinfecteerd. Dit kleine beetje chloor zorgt ervoor dat deze eerste bacterie direct wordt geneutraliseerd. Hierdoor wordt een besmetting vroegtijdig in de kiem gesmoord (letterlijk en figuurlijk!) Het chloor wordt automatisch aangemaakt en komt niet in contact met het drinkwater. Deze module is in en uit te schakelen via het menu.

In sommige landen is men bezig om waterontharders zonder ontsmettingsmodule te verbieden vanwege de risico’s. Wij vinden dat een ontsmettingsmodule een onmisbaar onderdeel is van een moderne waterontharder.

Efficiënte waterontharder

Door de brede harscilinder stroomt het water gemakkelijk door de harskolom. Ook het losse pekelreservoir is groot, waardoor de Aquapro Easy genoeg pekelwater kan aanmaken voor een grondige harsreiniging. De verbruikscapaciteit van deze ontharder ligt hierdoor erg hoog en het zoutverbruik laag. Tevens hoef je niet vaak zout bij te vullen.

Oke.. klinkt goed, maar wat kost de Aquapro Easy en wat is de volgende stap?

De hieronder afgebeelde modellen zijn hetzelfde, maar verschillen in harsinhoud. Ga naar de productpagina van het juiste model op basis van je waterverbruik of het aantal personen waarmee je samenwoont.

-17%
1.449,00 1.199,00
-16%
1.549,00 1.299,00
-13%
1.599,00 1.399,00

Twijfel je nog?

Dan heb je ongetwijfeld de keuzehulp nog niet doorlopen! Via onderstaande knop weet je na 5 vragen welke waterontharder het meest geschikt is in jouw situatie!