Uitslag keuzehulp; De Fleck analoog Serie

De Fleck Analoog serie is een oerdegelijke, eenvoudige en gebruiksvriendelijke waterontharder. Dit model is ontwikkeld voor in de meterkast omdat het pekelreservoir en de harscilinder los van elkaar kunnen worden geplaatst. De ontharder is verkrijgbaar in Small, Medium en Large

De Fleck Analoog, een waterontharder waar je nooit weer naar om hoeft te kijken!

De Fleck Analoog serie is een oerdegelijke, eenvoudige en gebruiksvriendelijke waterontharder. Dit model is ontwikkeld voor in de meterkast omdat het pekelreservoir en de harscilinder los van elkaar kunnen worden geplaatst. Deze waterontharder is volume-uitgesteld gestuurd en heeft maar één draaiknop. Eenvoudiger vindt je niet. Dit is zelfs de enige waterontharder waarbij een handleiding totaal overbodig is. Vanwege de oerdegelijke kwaliteit en het ontbreken van elektronica kan dit model prima in vochtige of stoffige ruimtes worden geplaatst. Het model is erg populair onder agrariërs die hem gebruiken voor het kalkvrij houden van water in de stal. Ook verkopen wij dit model veel aan mensen die een goedkope waterontharder van hoge kwaliteit willen en geen behoefte hebben aan aflees mogelijkheden en extra functies. Dit is ook de reden waarom wij toch wel erg enthousiast zijn over dit model.

Over deze serie 

  1. een waterontharder met enkele cilinder
  2. een elektrische waterontharder
  3. een los pekelreservoir verkrijgbaar in rond en vierkant
  4. een betrouwbaar ‘nat’ zoutbed´
  5. instelbare resthardheid
  6. geen maatregelen tegen bacteriegroei
  7. zeer eenvoudig te bedienen met één knop

Volume-uitgestelde besturing 

De Fleck Analoog gaat regenereren op basis van volume. Toch heeft hij een tijdmechanisme en wacht hij tot s´nachts 02:00 totdat hij gaat regenereren. Je zult dus overdag nooit hard water hebben!

Perfect te plaatsen in bijna iedere meterkast!

De Fleck Analoog kan erg gemakkelijk in bijna iedere meterkast worden geplaatst.

Uniek bij de Fleck Analoog: anti-condenshoes

​Soms is de omgevingstemperatuur in meterkast warm. Als er dan koud leidingwater door de harscilinder stroomt kan er condens ontstaan op de buitenkant van de harscilinder. Dit kan de vloer kunnen druppelen.

Wij hebben hier een slimme oplossing voor ontwikkeld. De Fleck Analoog Serie modellen worden geleverd inclusief speciale anti-condenshoes. Deze dikke isolerend ‘jas’ wordt om de harscilinder geplaatst waardoor condensproblemen zijn opgelost. Tevens blijft het water extra koel in de cilinder.

Efficiënte waterontharder

Door de brede harscilinder stroomt het water gemakkelijk door de harskolom. Ook het losse pekelreservoir is groot, waardoor de Fleck Analoog genoeg pekelwater kan aanmaken voor een grondige harsreiniging. De verbruikscapaciteit van deze ontharder ligt hierdoor erg hoog en het zoutverbruik laag. Tevens hoef je niet vaak zout bij te vullen.

Oke.. klinkt goed, maar wat kost de Fleck Analoog en wat is de volgende stap?

De hieronder afgebeelde modellen zijn hetzelfde, maar verschillen in harsinhoud. Ga naar de productpagina van het juiste model op basis van je waterverbruik of het aantal personen waarmee je samenwoont.

Twijfel je nog?

Dan heb je ongetwijfeld de keuzehulp nog niet doorlopen! Via onderstaande knop weet je na 5 vragen welke waterontharder het meest geschikt is in jouw situatie!