De kans is groot dat je graag een waterontharder wilt. De afgelopen jaren is de populariteit van waterontharders enorm gestegen. Iedere dag zijn er meer mensen die de voordelen van zacht water ontdekken en nooit meer anders willen. Toch is er nog een product die een waterontharder eigenlijk compleet maakt en je comfort nog eens extra verhoogt. We hebben het hier over een drukverhoger. Een drukverhoger is nog niet zo bekend als een waterontharder.

Vaak te lage waterdruk in Nederland
Officieel horen de leidingwatermaatschappijen minimaal 19 liter water per minuut aan te leveren bij een druk van 2 bar na de watermeter. Omgerekend is dit 1.1 kuub per uur.

Echter hebben we de laatste jaren droge zomers gehad waardoor het waterverbruik is gaan toenemen. Het resultaat is dat de druk hierdoor automatisch afneemt. Je zou verwachten dat de leidingwatermaatschappijen op deze momenten snel de druk verhogen. Helaas is het tegendeel waar. De leidingwatermaatschappijen gaan dan de druk nog meer verlagen om water te besparen. Resultaat? Een erg lage druk!

Lage waterdruk is erg vervelend
Een lage druk en een daarbij horend zwak straaltje water wordt door veel mensen als zeer vervelend ervaren. Voor je gevoel duurt het minuten tot je waterkoker is gevuld. Ook tijdens het douchen is een lage waterdruk iets wat je niet wilt. Doordat er nauwelijks water uit de douchekop komt kun je het zelfs koud krijgen en is douchen geen pretje meer.

De oplossing; een drukverhoger
Met een drukverhoger is dit probleem direct opgelost. De drukverhoger wordt voor de waterontharder geplaatst. Het systeem werkt gewoon op netstroom (230V). De inkomende waterdruk (ongeveer 1  tot 2 bar) wordt vervolgens omgezet in een constant gewenste waterdruk van 3, 4 of zelfs bar. Doordat de drukverhoger ook voor je CV ketel geplaatst wordt geldt dit zowel voor warm als koud water. Je kunt hierdoor altijd genieten van een heerlijke warme douche met volop water. Eigenlijk merk je overal waar je water gebruikt dat je een hogere druk hebt. Tijdens het koken, douchen, handen wassen en bij het vullen van een emmertje water om je ramen te wassen.

De DAB E.sybox mini
De DAB E.sybox mini is de meest compacte hydrofoorpomp die er bestaat. Met een afmeting van 44x26x24 cm is hijgemakkelijk in kleine ruimtes te plaatsen (zowel horizontaal als verticaal) Hij werkt fluisterstil (45 DB) en is van zeer hoge kwaliteit. Dankzij de frequentieregeling schakelt deze drukverhoger automatische in- en uit en is de druk  tot een tiende bar in te stellen. De DAB drukverhoger is de meest energiezuinige drukverhoger verkrijgbaar!

De Aquapro Easy Medium (2-5 personen)
Onze meest verkochte waterontharder geschikt voor in iedere ruimte. Met 10 liter hars is deze waterontharder ideaal voor 2 tot 5 personen. De Aquapro Easy is de enige waterontharder met een kleurendisplay en een Nederlandstalig menu. Bediening is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De ontharder is voorzien van 3 maatregelen tegen bacterievorming en loopt hiermee voorop qua drinkwaterveiligheid!

Vakkundige montage door VTE

Onze eigen monteurs zorgen voor een zeer correcte en vakkundige montage. Tevens leggen ze op een rustige en vriendelijke manier uit hoe alles werkt. Ze stellen de waterontharder en drukverhoger exact in op je verbruik, de binnenkomende waterhardheid en de gewenste waterdruk. Hierdoor hoef je de handleiding niet eens te openen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en werken daardoor zeer nauwkeurig.

Meer over montage

Profiteer nu van onze combideal!

Wij vinden dat je bij de aanschaf van een waterontharder het beste direct ook een drukverhoger kunt aanschaffen. Door de combinatie kunnen we het systeem extra voordelig plaatsen. Als je eenmaal een hoge waterdruk en veel water gewend bent dan wil je nooit weer anders en snap je niet waarom je dit niet eerder hebt gekocht!

€2.549

€2.299

Naar combideal

Dit is waarom jij voor ons kiest

Twijfel je nog?

Je wilt de beste keuze maken voor je nieuwe waterontharder. Daarom helpen we je om via onze keuzehulp in vier stappen de beste keuze te maken. Zo weet je snel welke het meest geschikt is voor jouw situatie!